Advokat, JURIST & ADVOKATBYRÅ

Vi, Hanna Larsson Rampe & Torkel Stenbäcken, är verksam som advokater, jurister och offentliga försvarare i Ulricehamn, Kinna och Skene med omnejd. Vi jobbar med frågor som rör LVU, LVM och LPT samt brottmål, fastighetsrätt och arbetsrätt. Därutöver tar vi oss även an uppdrag som målsägandebiträde samt frågor som rör köp- och avtalsrätt.

Hanna Larsson Rampe har en juristexamen vid Göteborgs Universitet bakom sig och god kunskap och erfarenhet inom juridiska och rättliga frågor och ärenden. Idag jobbar vi som advokater på Gullack Advokatbyrå i Borås. Som advokat och offentlig försvarare finns vi till hands för dig som tilltalad i brottmål i behov av en försvarsadvokat vid förhör och rättegång. Vi finns till hands för dig som tilltalad under hela rättsprocessen, från förhör hos polisen till dess att beslut om påföljd fattats.

Advokat i kinna, Skene, ulricehamn med omnejd

Situationer i vilka du behöver en offentlig försvarare eller jurist vid din sida kan uppstå plötsligt, situationer du inte kan lösa på egen hand. Det kan gälla fastigheten, familjen eller ett brottmål med rättegång där du behöver en advokat som företrädare. Vi finns alltid här för juridisk rådgivning i alla rättsliga sammanhang och frågor. Vårt verksamhetsområde som advokatbyrå sträcker över hela Boråsområdet inkluderat Kinna, Skene, Ulricehamn m.fl.

KOntakta oss

Kontakta oss med hjälp av nedanstående uppgifter eller använd Dig av formuläret. Vi hör av oss så snart vi kan. Eftersom vi ofta sitter upptagna i rättegångar är det vanligtvis lättast att nå oss via mail.